The Spiritual Self

Na het volgen van een Light Warrior Empowerment training bij het 5D centrum in Arkel ben ik als vrijwilliger aan de slag gegaan voor de organisatie. Het is een super fijne plek om te zijn qua energie en het helpen bij trainingen draagt ook enorm bij aan mijn eigen spirituele groei. Toen er een meeting werd georganiseerd voor de Light Warriors die de training hebben gevolgd in de afgelopen jaren bood ik aan om foto’s te maken om het proces vast te leggen.

Dit was best een uitdaging omdat je met je ‘geklik’ een enorm storende factor kan zijn in het proces van de deelnemers. Gelukkig was de prachtige locatie, Kiemkracht 64 te Malden, bij uitstek geschikt om toch foto’s te maken zonder te verstoren. Voor aanvang was ik buiten gaan kijken en bij wat testfoto’s viel mij op dat fotograferen door de vele ramen een interessant effect gaf.

De reflecties van het groen wat het gebouw omgeeft paste perfect bij het proces wat zich binnen afspeelde: het verbinden met onze natuur, ons ware zelf wat in verbinding staat met alles wat leeft. Dit leverde een paar magische beelden op, waarbij de natuur ook letterlijk verweefd werd in het individuele en collectieve proces wat zich binnen bij de deelnemers afspeelde.

Het was een prachtige dag die mij weer energie en vertrouwen gaf om wellicht in de toekomst weer professioneel aan de slag te gaan met het maken van beeld! 🙂

 

Published

Updated

Author

robert

Categories

General, Photo

Comments