Het plan van de Verenigde Staten om het Midden Oosten te destabiliseren

En ja hoor, daar is het startsein om de volgende missie van de agenda te gaan vervullen!

Iedereen die zich een beetje verdiept heeft weet dat Israel nooit zal rusten voordat ook Libanon en Iran zijn geneutraliseerd. Sterker nog het is een plan (het volledige Midden Oosten bewust destabiliseren) wat uit de VS komt (zie video) en nog veel meer landen behelst.

Deze voormalige generaal claimt een memo te hebben gezien waarin gesteld wordt dat de regeringen van 7 landen moeten worden vernietigd en vervangen. Niet dat dit heel raar is, want dit is de standaard imperialistische handelswijze van de VS die ook uitgebreid is toegepast in Zuid-Amerika en Afrika.

Het gaat om: Irak (is reeds gebeurd), Libië (is reeds gebeurd), Syrië (geprobeerd, maar mislukt), Libanon, Somalia (is reeds gebeurd), Sudan (gebeurt nu) en Iran (staat te gebeuren).

Als we allemaal terug denken aan hoe deze conflicten zijn ontstaan en verlopen weten we inmiddels dat leugens niet werden geschuwd om de oorlog aan de burgers te verkopen in de media (weapons of mass destruction Irak bijvoorbeeld). Hoe je het op het nieuws hebt gezien is waarschijnlijk dat de barmhartige Amerikanen in deze landen vrede, veiligheid en democratie hebben gebracht in een bloederig sausje van vele honderduizenden burgerslachtoffers.

Ik durf mijn hand ervoor in het vuur te steken dat met Rutte als Secretaris Generaal van de NAVO er nog meer oorlogen zullen worden opgetuigd. Allemaal onder valse voorwendselen natuurlijk, want de werkelijke reden (net als zovelen oorlogen eerder) draait om resources en dus geld.

Oorlogen zijn nooit in ons belang en zullen nooit in ons belang zijn. Het resulteert alleen maar in dood en ellende in de landen zelf. En in de rest van de wereld dat de prijzen nog verder blijven stijgen en laat dat nou net de bedoeling zijn. De welvaart in het Westen moet namelijk nog behoorlijk worden afgebouwd om deze samen te trekken met het gemiddelde op wereldniveau.

Dus zet je maar schrap voor een reeks zinloze oorlogen die voorkomen hadden kunnen worden en andere crisissen die zijn opgetuigd om de transitie naar het nieuwe systeem verder te versnellen.

Ik hoop dat je het ook begint te zien!

Link to video: https://rumble.com/v3l0hl7–usa-general-wesley-clark-speaks-about-the-usas-plan-to-destroy-7-countries.html