Muziekvideo Horror: Geen weg meer terug

Via via werd ik benaderd door iemand uit mijn thuisplaats Leerdam of ik zin had om een muziekvideo te maken voor een beginnend Hardcore artiest.

Aangezien ik in de meeste commerciële klussen nooit de vrijheid en het budget had om echt iets tofs te maken waarbij ik mijn creatieve grenzen kon verleggen leek mij dit een mooie challenge om met minimale middelen (en maximale inzet) dat wel te proberen! 🙂

De wens van de artiest was om een horrorvideoclip te maken. Aangezien digitale special effects geen optie waren moest ik dus creatief zijn om ‘de horror’ praktisch uitvoerbaar te maken tijdens de draaidagen.

Voor deze video heb ik de meeste taken zelf voor mijn rekening genomen, met uitzondering van wat productioneel werk en hulp met filmen bij één van de draaidagen. Zo was ik verantwoordelijk voor het script, locaties scouten, filmen, regie, licht, edit en de nabewerking.

Ik ben uiteindelijk super tevreden met het resultaat met het oog op de middelen die ik ter beschikking had. En om uit te vinden dat ik dus alleen beperkingen ondervond op lichamelijk en op technisch vlak en niet op het creatieve vlak! 😉