De Dystopie groeit gestaag

De Dystopie groeit gestaag: wat highlights uit het nieuws van de afgelopen week.

Er moeten 5000 boa’s worden opgeleid om de tijdelijke (wie gelooft dit nog) coronatoegangsbewijzen te gaan handhaven. Opvallend toch dat onze regering overal in wil investeren (surveillance in steden, tozo’s, vaccinaties, testsamenleving en handhaving), maar steevast niet in de zorg: de beperkende factor in deze hele crisis.

Een staatssecretaris (Mona Keijzer) die zich uitspreekt tegen het coronatoegangsbewijs in een interview in de krant wordt zonder pardon op staande voet ontslagen. Terwijl onder andere Rutte en De Jonge meerdere malen feitelijk hebben gelogen en schandaal op schandaal overleven.

Hoe is dit logisch of rechtvaardig?

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport reserveert 134 miljoen voor 2022 voor mogelijk twee nieuwe ‘vaccinaties’. Ook wordt er 743 miljoen gereserveerd voor zelftests en professionele antigeentestkits. Kan iemand die het beleid nog steunt mij uitleggen hoe het nog aannemelijk kan zijn dat de maatregelen worden afgeschaft half november, met het oog op dergelijk nieuws?

Waar gaat dit allemaal toe leiden? The Great Reset of met de term die al langer gebruikt wordt: The New World Order. Een crazy conspiracy natuurlijk, behalve dan dat deze letterlijk bij naam wordt genoemd door regeringsleiders. Net als de nieuwe slogan build back better. In de video wordt hier dieper op ingegaan. https://computingforever.com/2021/09/14/the-agenda-is-escalating-the-new-world-order/?fbclid=IwAR2DAcpwh3AhAsZXc1uDa3mUs3kLvI3HciiSXuKklaWph8LU9CeiDJrLGK0

Het begint met het coronatoegangsbewijs. De komende tien jaar zullen er langzaam steeds nieuwe hoepeltjes worden bedacht waar wij doorheen moeten springen. Doe je het niet dan wordt je normale leven onmogelijk gemaakt of wordt je op een andere manier gestraft. Gelukkig is er helemaal geen sprake van drang of dwang verder… 😉

De mensen die niet meedoen worden, zoals we al een jaar zien, geframed en in de media en politiek afgeschilderd als asocialen, ongeschoolden, relschoppers, neo-fascisten, wappies, onruststokers, extreem rechtsen en inmiddels worden zij door regeringsleiders al aangemerkt als zondebokken voor de verspreiding van het virus. Mensen die je maar beter kan vermijden omdat ze een gevaar zijn voor de volksgezondheid. Bijzonder toch aangezien wij inmiddels allemaal weten en het wetenschappelijk is bewezen, dat gevaccineerden nog steeds besmettelijk kunnen zijn of ziek kunnen worden. Met name bij besmetting met verder gemuteerde varianten.

Hoe is dit nou uit te leggen?

En in hoeverre is dan ook het coronatoegangsbewijs een maatregel die wordt genomen in het belang van de volksgezondheid? In mijn beleving is het uitbreiden van controle altijd al het doel geweest en heeft het bar weinig te maken met de volksgezondheid. Wellicht is het tevens een tijdelijke beloning voor het nemen van het vaccin om mensen het idee te geven dat ze het nog ergens voor hebben gedaan voor we weer in lockdown gaan medio december. Zodat ze zich niet bedrogen voelen en niet in opstand komen.

Mocht je een betere verklaring hebben, laat het dan vooral weten!

Rutte heeft het al meerdere malen zelf gezegd: als de meerderheid van Nederland dit niet meer wil, dan stopt het. Daarom is het belangrijk dat ondernemers nu een vuist maken tegen dit bizarre beleid. Het is duidelijk dat er genoeg burgers bereid zijn te investeren in een eerlijke vrije samenleving, getuigende de 212.000 euro die al is opgehaald voor het restaurant Waku Waku wat eergisteren door de gemeente werd gesloten omdat ze niet mee wilden doen met die coronatoegangsbewijzen.

Samen staan we sterk!